Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ζωγραφίζοντας σε χαρτόνι

Τις τελευταίες βδομάδες δεν είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο για να γράψω. Είχα εξεταστική και είχα πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα. Την προηγούμενη Τρίτη ήρθε το δέμα με τα πράγματα που είχα παραγγείλει από το enjoy scrapping!!! Έτσι αποφάσισα να κάνω ένα μικρό διαλλειμα από το διάβασμα και να δημιουργήσω κάτι για την φίλη μου Μαρία που τόσο καιρό είναι στο πλευρό μου. Το αγαπημένο της cartoon είναι το κοριτσάκι από το Μπαμπούλας Α.Ε. και έτσι τις έκανα αυτά τα δυο. Ήταν κάπως δύσκολο να ζωγραφίσω στο χαρτόνι γιατί γυάλιζε, αλλά τα κατάφερα και άρεσαν πάρα πολύ στην Μαρία.
Με ικανοποίησε αρκετά η εξυπηρέτηση του enjoy scrapping. Τα πράγματα ήρθαν αρκετά γρήγορα και μου έφτιαξαν τη μέρα, ξυπνώντας την δημιουργικότητα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Μαρία Ζ., που χάρη σ' αυτήν γνώρισα το enjoy scrapping  και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
Ετοιμάζω ένα mini scrapbook για τον κολλητό μου που γιορτάζει (μαζί μου) την 25η Μαρτίου. Ελπίζω να τα καταφέρω γιατί είναι η πρώτη μου προσπάθεια και εύχομαι να του αρέσει η έκπληξη αυτή!!
Την τελευταία βδομάδα το 'χω ρίξει στο πλέξιμο για να ηρεμήσω κάπως με διάφορα που γίνονται. Μακάρι αυτό που πλέκω να βγει όπως το θέλω.
Πήρα μέρος στον διαγωνισμό της Σοφίας, που μόλις την ανακάλυψα και μου αρέσουν όλα όσα κάνει!
Να έχετε μια υπέροχη βδομάδα! Τα λέμε σύντομα!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Λιάκι μου έκανες καταπληκτική δουλειά!!!! Καλέ εμένα τι ευχαριστείς !!! Να ευχαριστείς το Enjoy Scrapping που μας έκανε αυτή την γενναιόδωρη προσφορά και το γνώρισες!!! Ελπίζω να παραλάβεις κι αυτό το περιβόητο δέμα επιτέλους και να ησυχάσουμε απο το ταχυδρομείο!!!

Σε φιλώωωωωω

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Ότι φτιάχνετε με τα χέρια σας κορίτσια είναι θησαυρός και πάντα η γλυκιά ικανοποίηση δώρο ψυχής.